Тази задълбочаваща се криза по-скоро прилича на един очистителен процес, който

...
Тази задълбочаваща се криза по-скоро прилича на един очистителен процес, който
Коментари Харесай

Костадин Костадинов: Задълбочаващата се криза прилича на очистителен процес

" Тази задълбочаваща се рецесия по-скоро наподобява на един очистителен развой, който продължава да се ускорява ", сподели в коридорите на Народното събрание водачът на " Възраждане " Костадин Костадинов.

Той още веднъж повтори, че единственият вид е да се отиде на нови избори, тъй като няма по какъв начин да има постоянно устойчиво държавно управление. 

Останалите партии били уплашени от растежа на „ Възраждане “ и били подготвени на всичко

" Този дебелоглав, който сега показват от „ Продължаваме промяната “ и „ Доносническа България “ да сформират държавно управление, макар че нямат никаква морална и законова легитимност за това, тъй като след вчерашното чуване те са към този момент потвърдени сътрудници на непозната страна. Те би трябвало да бъдат задържани, а не да вземат участие в ръководството на страната ", съобщи Костадинов.

Няма по какъв начин да подкрепим подобен състав на кабинет, безапелационен бе той

" Този техен дебелоглав може да унищожи България. От през вчерашния ден се появиха изказвания, че България би трябвало да стане протекторат на Европейски Съюз, в случай че не се сформира държавно управление на ПП-ДБ. Тези хора желаят България да престане да съществува като страна. Те са опасност за националната сигурност и не би трябвало да бъдат допускани в Народното събрание ", безапелационен бе водачът на " Възраждане ".

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР